IZRADA SLASTICA ALTERNATIVNE PREHRANE
Kompetencije koje se programom stječu:
1. Odabrati sastojke za pripremu pojedinačnih slastica poštivajući recept i normative
2. Pripremiti osnovna tijesta, slastičarske smjese i kreme
3. Kontrolirati kvalitetu izrađene slastice organoleptičkom kontrolom
4. Servirati slasticu uvažavajući vrstu i namjenu slastice
5. Samostalno odabrati primjerene uređaje i pribor za rad i racionalno ih upotrebljavati
Isprava po završetku programa: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije izrada slastica alternativne prehrane
Isprava po završetku programa: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije izrada slastica alternativne prehrane
Upis u e-knjižicu: da
Mjesto izvođenja: Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Dioklecijanova 7
Trajanje (nastavnih sati): 175
Uvjeti za upis: Posjedovanje kvalifikacije na razini 4.1 - trogodišnja srednja škola (kuhar, slastičar)
Dokumenti potrebni za upis: rodni list, svjedodžba i domovnica, ispunjena upisnica s ugovorom
Oblik izvođenja nastave: redoviti/konzultativno–instruktivni
Voditelj programa: Helena Petrinović,prof.
Preuzmite prijavnicu
Modul:
Izrada slastica alternativne prehrane