KONOBAR/ICA
Završetkom ovoga programa polaznici će naučiti odabrati, koristiti i održavati ugostiteljsku robu i opremu, rukovati poslužnim priborom te pospremiti pribor, opremu i prostor nakon korištenja, komunicirati s gostima na primjeren način i primjenjivati pravila poslovnog bontona.
Isprava po završetku programa: Uvjerenje o osposobljenosti za jednostavne poslove u zanimanju konobar/ica
Upis u e-knjižicu: da
Mjesto izvođenja: Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Dioklecijanova 7
Trajanje (nastavnih sati): 170
Uvjeti za upis: U program osposobljavanja za osnovne poslove u kuharstvu može se upisati osoba koja ima najmanje završenu osmogodišnju školu, navršenih 18 godina i zdravstvene i psihofizičke sposobnosti (uvjerenje liječnika opće prakse o zdravstvenoj sposobnosti te sanitarna iskaznica).
Dokumenti potrebni za upis: rodni list, svjedodžba i domovnica, ispunjena upisnica s ugovorom
Oblik izvođenja nastave: redoviti i konzultativno-instruktivni
Voditelj programa: Helena Petrinović,prof.
Preuzmite prijavnicu
Nastavni plan i program
1. Osnove higijene
2. Ugostiteljska roba
3. Osnove ugostiteljskog posluživanja
4. Komunikacija s gostima
5. Zaštita na radu
6. Praktična nastava