KONOBAR/ICA

Završetkom ovoga programa polaznici će naučiti odabrati, koristiti i održavati ugostiteljsku robu i opremu, rukovati poslužnim priborom te pospremiti pribor, opremu i prostor nakon korištenja, komunicirati s gostima na primjeren način i primjenjivati pravila poslovnog bontona.

Isprava po završetku programa: Uvjerenje o osposobljenosti za jednostavne poslove u zanimanju konobar/ica

Upis u e-knjižicu: da 
Mjesto izvođenja: Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Dioklecijanova 7
Trajanje (nastavnih sati): 170
Uvjeti za upis: U program osposobljavanja za osnovne poslove u kuharstvu može se upisati osoba koja ima najmanje završenu osmogodišnju školu, navršenih 18  godina i zdravstvene i psihofizičke sposobnosti (uvjerenje liječnika opće prakse  o zdravstvenoj sposobnosti te sanitarna iskaznica).

Dokumenti potrebni za upis: rodni list, svjedodžba i domovnica, ispunjena upisnica s ugovorom 
Oblik izvođenja nastave: redoviti i konzultativno-instruktivni 
Voditelj programa: Helena Petrinović,prof. 
Preuzmite prijavnicu

Nastavni plan i program
1. Osnove higijene
2. Ugostiteljska roba
3. Osnove ugostiteljskog posluživanja
4. Komunikacija s gostima
5. Zaštita na radu
6. Praktična nastava

 
POVRATAK NA PROGRAME
LOGIN ZA POLAZNIKE