PRIPREMA I POSLUŽIVANJE BARSKIH MJEŠAVINA
Po završetku programa polaznik će:
1. Procijeniti pravilno vrijeme preuzimanje narudžbe
2. Objasniti postupak pripreme pića i napitaka
3. Prezentirati i dekorirati piće u odgovarajućim čašama
4. Primijeniti osnovne tehnike miksologije
5. Rukovati aparatima i sitnim inventarom sukladno pravilima ugostiteljskog objekta
6. Koristiti vještinu aktivnog slušanja kod rješavanja prigovora gosta
7. Nositi propisanu radnu odjeću prilikom izvršavanja zadataka
8. Održavati radni prostor u skladu s postojećim propisima ugostiteljskog objekta i higijensko sanitarnim propisima
Isprava po završetku programa: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje mikrokvalifikacije priprema i posluživanje barskih mješavina
Upis u e-knjižicu: da
Mjesto izvođenja: Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje, Dioklecijanova 7
Trajanje (nastavnih sati): 175
Uvjeti za upis: posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 HKO, važeća sanitarna iskaznica, liječnička potvrda, navršenih 18 godina
Dokumenti potrebni za upis: rodni list, svjedodžba i domovnica, ispunjena upisnica s ugovorom
Oblik izvođenja nastave: redoviti
Voditelj programa: Helena Petrinović,prof.
Preuzmite prijavnicu
Modul:
Priprema, prezentiranje i posluživanje barskih mješavina