KVIZ 9

"Današnji kviz je malo drugačiji od prethodnih: u cijelosti je posvećen znamenitim filmskim citatima, i što bi rekli pametniji od mene, zaista vam treba „utakmica u nogama“ da biste bili uspješni. Nadamo se da hoćete." Vlado Ercegović, voditelj filmskog programa Kinoteke Zlatna vrata

Igrač s najboljim ukupnim rezultatom dobit će besplatnu člansku iskaznicu Kinoteke, a za to je potrebno sudjelovati u svim kvizovima, kojih će biti 12, pod istim imenom i e-mail adresom.

Kako se igra?
Pojedini kviz bit će otvoren za rješavanje od ponedjeljka do petka. Vrijeme u kojem ga je potrebno riješiti je 2 min i imate samo jedan pokušaj.
Filmskih pitanja je 12 (s ponuđena tri odgovora), a u njima ćemo se baviti hrvatskim i europskim filmom, glumcima/icama, redateljima/cama, te splitskom filmskom poviješću. Posljednje, 13. pitanje, koje bi trebalo biti „malo teže“, vezano je uz filmske zanimljivosti.Odgovore ćemo davati ponedjeljkom na društvenim mrežama i mrežnim stranicama Zlatnih vrata i HKS-a, kada ćemo postaviti i pitanja iz sljedećeg kviza. Pitanja je sastavio Vlado Ercegović, voditelj filmskog programa Kinoteke Zlatna vrata.

ŠKOLSKA KINOTEKA

KALENDAR DOGAĐANJA

IZDVOJENO

JAVNA NABAVA - SPECIJALISTIČKI PROGRAM

Specijalistički program javne nabave održavat će se od 6. do 10. studenoga (50 n/s) svaki dan u periodu od 9.00 sati do 17.00 sati. Prijave do 3.studenoga, 2023.